Over Mij

Ik ben Geert Verschaeve en ik heb 14 jaar last gehad van hevige angstaanvallen, agorafobie, sociale fobie en hypochondrie.

Je kan mijn volledige verhaal in video hier bekijken.

In 2004, nadat ik er zelf volledig van verlost was, ben ik andere mensen beginnen helpen via Agorafobie.be, mijn eerste website.

Na enkele maanden kwamen de eerste getuigenissen al binnen van mensen die het audioprogramma gevolgd hadden en geen problemen meer ondervonden. Dat gaf me een zeer goed gevoel, want de technieken die voor mij resultaten gaven deden dat dus ook voor anderen (terwijl ik geen arts ben noch psycholoog).

En vandaag is dit alles een uit de hand gelopen hobby geworden. Dagelijks beginnen er meerdere mensen met het Audioprogramma en zijn er tientallen die zich inschrijven op de nieuwsbrief. Sommige artsen en psychologen verwijzen hun patiënten rechtstreeks door.

Ik hoop alvast dat je je in één van de videos of de artikels herkende. Als dat zo is, dan is dat natuurlijk een erg goed teken.

Want als ik er van af kan raken, zie ik niet in waarom jij dat ook niet kan.

handtekening

 

Als je een vraag hebt over het Audio Programma tegen angst, dan kan je me hieronder contacteren.

 

Mijn privé-adres (enkel voor Post) is

Geert Verschaeve
P.I. Taymansstraat 41
3090 Overijse
België

BTW: BE0860.997.239

Privacy Beleid

Wanneer je dit formulier invult verbind je je tot niets. Je krijgt een antwoord op je vraag en je gegevens zullen meteen erna verwijderd worden. Ze worden niet doorverkocht of uitgeleend en alles wat je me vertelt wordt altijd confidentiëel behandeld.